Да, Скалата си е скала, и не знае що е то почивка. В края на август научихме, че Дуейн Джонсън ще участва в The King - мечтана роля по думите му. 

Дуейн Джонсън ще участва в The King

Дуейн Джонсън става крал

Ролята със сигурност ще му приляга

Преди няколко часа пък Джонсън сподели, че се заема с още един проект - John Henry and The Statesmen, който ще бъде продуциран от Netflix и Seven Bucks Productions. Това е поредно силно попълнение за стрийминг компанията, като в момента те разработват други продукции с Марк Уолбърг и Райън Рейнолдс. 

Скалата ще влезе в ролята на Джон Хенри, който е част от американския фолклор. Хенри е афроамериканец, занимаващ се с разбиването на скали, за да може да бъде прокарана железопътна линия през тях. Той правел това с двете си ръце и стоманен чук. 

Дуейн Джонсън, строгият хранителен режим и нарушаването му

С какво прегрешава Дуейн Джонсън

В края на деня Скалата е обикновен човек

Легендата разказва, че е победил машина в състезание по разбиване на скали, но то е завършило фатално за него. Да, Скалата ще трябва да разбива скали, но това ни звучи наистина обещаващо, защото историята е по-смислена, отколкото звучи, а и щом са замесени Netflix и Дуейн Джонсън, повече не ни трябва.  

Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в Hobbs & Shaw - spin-off на "Бързи и яростни"

Първи поглед към Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Скалата обещава, че ще бъде интересно, а ние му вярваме

Накрая ще добавим, че с режисирането ще се заеме Джейк Каздан ("Джуманджи 2: Добре дошли в джунглата", 2017 г.), а самият Джонсън ще се нагърби с продуцирането. Кога ще видим филма - не се знае, но ще следим какво се случва.