До края на март остават броени дни, затова нека хвърлим един поглед към по-интригуващите премиери по Netflix през април. 

Грандиозните планове на Netflix

Грандиозните планове на Netflix

2018 г. ще бъде запомняща се

The Boss Baby: Back in Business 

Още в началото на месеца от американската компания са ни приготвили голяма доза смях, а основният заподозрян е... бебе. 

Семейство Обама по Netflix

Семейство Обама по Netflix

Двойката в изяло ново аплоа

The Boss Baby: Back in Business е spinoff (произлиза от оригинала, но се съсредоточава върху конкретен аспект от него) на добре познатия филм от 2017 г. "Бебе Бос". Ще видим как самоувереното бебе се справя с трудни задачи, но за целта има верни помощници. 

Премиерата е на 6 април

Troy: Fall of a City

Всички сме чували за любовта между Парис и Елена, която разпалва една от най-продължителните войни в историята, поне според Омир. Гледали сме и "Троя" (2004 г.) с Брад Пит, Ерик Бана, Орландо Блум и Даян Крюгер, но продукцията на Netflix - Troy: Fall of a City, ще ни върне към историята за невъзможната любов.

Колко ще получават звездите от Stranger Things за следващия сезон

Колко ще получават звездите от Stranger Things за следващия сезон

Интересът се повишава, както и парите

Този път обаче под формата на сериал, а главните роли ще бъдат поверени на Дейвид Гиаси (Ахил), Луис Хънтър (Парис) и Бела Дейн (Елена). Първият сезон (не е ясно дали ще има други) ще бъде от осем епизода.

Премиерата е на 6 април

Lost in Space

Продукцията на Netflix е базирана на sci-fi филма от 1965 г. със същото заглавие. Ще се пренесем 30 години напред в бъдещето, когато Земята е пренаселена и едно семейство решава да търси своя нов дом в... космоса. 

Премиерата е на 13 април 

Стивън Спилбърг срещу Netflix

Стивън Спилбърг срещу Netflix

Заслужават ли Оскар филмите на Netflix

The Week Of

Крис Рок и Адам Сандлър ще направят всичко възможно, за да ни разсмеят. Поводът ще бъде една сватба, в която двамата ще се окажат в ролята на сватове. 

Премиерата е на 27 април