През последните години свикнахме да гледаме Крис Хемсуърт в ролята на Тор. За Extraction обаче австралиецът излиза от амплоато на Бог, за да бъде обикновен човек с нормални проблеми.

Extraction, Netflix, Крис Хемсуърт и трейлър на филма за спасяването на отвлечено дете

Крис Хемсуърт спасява отвлечено дете

Трейлърът на Extraction е тук

Но колкото и обикновен да е героят му Тайлър Рейк, той все пак може неща, каквито не всеки човек би могъл. Като например да убие няколкостотин души за отрицателно време.

До последното се стига, защото Тайлър получава поредната си поръчка като наемник - да спаси отвлечено момче. Задачата му ще се окаже не чак толкова лесна, защото ще го изправи пред най-опасния картел в Бангладеш. 

И ако излезлият преди няколко седмици трейлър загатна за много екшън, то вече спокойно можем да се уверим оправдани ли са очакванията ви - от няколко дни Extraction е достъпен за гледане в Netflix.

Но именно трейлърът стана ябълката на раздора и подигравките. Според BuzzFeed, доста хора в социалните мрежи са изразили недоволството си от факта, че в рекламното му видео е използван жълт филтър.

Последваха упреци, че всичко извън Америка е жълто. Като имаше и такива, според които същият похват се използва в американските филми, когато действието се развива в Мексико.

Най-забавно ни стана обаче от коментар, според който миналата година Крис Хемсуърт е спасил половината човечество в "Отмъстителите: Краят", а тази е избил половината жители на Бангладеш.

Крис Хемсуърт, социалната изолация и как е намерил питон в гаража си

Близката среща на Крис Хемсуърт с питон

В Австралия трябва да се внимава винаги