Това лято предстои да е вълнуващо за всички фенове на музиката на АВВА - освен че шведската четворка обяви завръщането си с нова песен, излиза и дългоочакваното продължение на "Мамма Миа".

Филмът мюзикъл стана абсолютен хит и възпламени интереса към музиката на АВВА, както и към гръцките острови. В новия (и финален) трейлър обаче стои една голяма въпросителна.

Вече на всички е ясно, че в "Мамма Миа 2" ще се разказва предисторията на Дона (Мерил Стрийп) от младежките й години, когато избира да се засели на остров Калокаири. В съвременната линия разбираме, че дъщеря й Софи (Аманда Сейфрид) чака първото си дете, а около нея са тримата й бащи, приятелят й, както и невероятната й баба и майка на Дона Руби.

В ролята е изключителната Шер, която се появява за първи път в този трейлър. Героинята на Мерил Стрийп обаче не присъства в събитията, развиващи се в съвремието и това кара киноманите да предполагат, че тя е починала преди историята в "Мамма Миа 2". Ще знаем това със сигурност в края на юли.