Преди цели шест години беше обявено, че ще има филм за живота на Майк Тайсън, в който Джейми Фокс ще изиграе Железния Майк.

Тайсън Фюри, Дензъл Уошингтън и филмът за живота на боксьора

Какво иска Циганския крал от Дензъл Уошингтън

Може много да му се иска, но дали е възможно

Но за цялото това време не се случи нищо. Говореше се, че Мартин Скорсезе ще режисира, но и това си останаха само на приказки.

За наша радост има светлина в тунела, защото Джейми Фокс потвърди, че по филма се работи. В разговор на живо в Instagram с Марк Бирнбаумс за предаването му Catching Up on Wednesday актьорът каза, че е трудно подобна продукция да бъде направена, защото отнема много време. "Понякога са нужни 20 години, за да бъде завършена", са точните му думи.

Фокс допълва, че биографичният филм за Майк Тайсън ще покаже и най-доброто, и най-лошото от живота и кариерата на боксьора.

Още по-хубавото е, че снимките могат да започнат по-скоро отколкото дори очакваме. Причината да смятаме така са думите на Джейми Фокс, че тренира усилено и всеки ден прави поне по 100 лицеви опори и 60 набирания.

Майк Тайсън, смъртта и какво мисли за нея боксьорът

Страхува ли се Майк Тайсън от смъртта

Железния Майк говори

Актьорът дори показа леко замазани снимки, на които се вижда, че физическата му трансформация е започнала и е наистина впечатляваща. Самият Фокс обаче отчита един основен проблем - за разлика от Тайсън, той няма добре развити прасци, но магията на киното ще се погрижи и за този детайл.