Ах, този Дуейн Джонсън! Колкото и каквото и да кажем за него, все ще е малко. Той много често обича да влиза в ролята на Дядо Коледа и да носи радост на деца от проблемни семейства. 

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и как Скалата отнесе няколко шамара

Кой шамароса Скалата

Ние не бихме посмяли да му посегнем, но това не важи за...

Тази година не направи изключение, като Скалата заведе няколко малчугана на снимките на Hobbs & Shaw в Лондон. Ангажиментите му към филма обаче приключиха и Джонсън се завърна у дома, за да прекара Коледа със семейството си. 

А този празник се оказа незабравим за неговата майка - Ата Джонсън. Защото синът ѝ подари къща.   

Да, всяка майка би се гордяла с такъв син, а ние се гордеем с него, без да ни е роднина дори. Дуейн Джонсън накара майка си да прочете писмо, от което тя разбира, че получава като подарък за Коледа нова къща. 

Под поста Скалата пояснява, че докато е растял, със семейството му винаги са живели в малки, тесни апартаменти в различни градове. Първият дом, в който родителите му са се нанесли, е бил купен отново от него през 1999 г. 

Дуейн Джонсън, Forbes България и как Скалата обърна внимание на списанието

На кое българско списание Дуейн Джонсън обърна внимание

Защото е на корицата му, но не само

Няколко години по-късно обаче те се развеждат. Това по никакъв начин не спира Дуейн Джонсън да се грижи за това да са добре, да имат покрив над главите си и коли. А специалното на този подарък е, че Ата Джонсън може да избере която къща поиска и тя ще стане нейна.