Продуцентите на "Чистката" изказват мнението си, след като се оказа, че кампанията за преизбиране на Доналд Тръмп през 2020 г. всъщност е вдъхновена от слогана на филма на ужасите.

Миналата година Тръмп започна своята кампания за преизбиране, като използва лозунга "Да запазим Америка велика". По-късно стана ясно, че същият слоган всъщност е взаимстван първоначално във филма "Чистката: Годината на изборите" при излизането му през 2016 г.

Но докато може би си мислим, че съвпадението ще накара екипа на Тръмп да обмисли промяна, от HuffPost твърдят, че президентът на САЩ по-скоро е склонен да го запази.

Нещо повече, продуцентите на "Чистката" Андрю Форм и Брад Фулър не са изненадани ни най-малко.

"Чувстваме се някак естествено, че след като направихме филма, той използва този слоган", разкриха двамата пред HuffPost.

Доналд Тръмп и любимите му обидни думи в Twitter

Колко често обижда Доналд Тръмп

Колко често прави хапливи коментари

Лозунгът "Да запазим Америка велика" е някак естествено продължение на кампанията на Тръмп, след като беше избран под слогана "Да направим Америка велика отново".

Миналия месец американският президент сподели пред поддръжниците си плановете да ребрандира червените шапки с надпис "Да запазим Америка велика" през 2020 г., което няма как да не забележим, че изключително много прилича на рекламната кампания на новия филм  от поредицата на "Чистката", която беше пусната преди пет месеца.

Балон посреща Доналд Тръмп в Лондон

Балон посреща Доналд Тръмп в Лондон

Гиганската фигура се надсмива на президента