"Смъртта може да почака", но ние вече трудно можем да изтърпим чакането на последния филм на Даниел Крейг като Джеймс Бонд.

Добрата новина е обаче, че докато броим дните до април 2021 г. - за когато последно беше обявена премиерата, можем да гледаме абсолютно всички филми за 007 по НВО GO.

От 1 декември в стрийминг платформата e достъпна пълната колекция с 26 филма, посветени на прочутия таен агент на британските секретни служби. Някои от тях ще бъдат излъчени през следващите месеци и по линейните канали HBO и Cinemax.

Снимка 505904

Източник: НВО

"Д-р Но" е първият филм от поредицата, базирана на героя на Ян Флеминг, а в него виждаме вероятно и най-емблематичния Джеймс Бонд за всички времена - Шон Конъри.

Някои от другите филми с него като 007 са "От Русия с любов" и "Диамантите са завинаги".

Снимка 505905

Източник: НВО

Роджър Мур се превъплъщава в Бонд седем пъти, като по-популярните му филми са "Шпионинът, който ме обичаше" и "Изглед към долината".

Снимка 505906

Източник: НВО

Тимъти Далтън е бил Бонд два пъти - в "Живите светлини" и "Упълномощен да убива". След него идва ред на Пиърс Броснан, който участва в четири филма за Бонд, преди да отстъпи ролята на Даниел Крейг.

Снимка 505907

Източник: НВО

"Казино Роял", "Спектър на утехата", "007 Координати: Скайфол" и "Спектър" са филмите с негово участие, които може да си припомним, докато чакаме "Смъртта може да почака". И всички те ще са налични в НВО GO от 1 декември.