Преди известно време, когато Бри Ларсън обяви, че стартира свой канал в YouTube, знаехме, че ще ни забавлява с интересни неща.

Бри Ларсън, Джейсън Уолш и първата ѝ тренировка от месеци насам

Първата тренировка на Бри Ларсън от месеци

Капитан Марвел се връща във форма

Но не предполагахме, че толкова много и толкова често ще го прави. В едно от последните ѝ видеа (което е разделено на две части) актрисата говори за всички роли във филми, за които се е явявала, но не е била избирана.

Основаната причина да го прави е, че иска да покаже на хората, че не бива да се отказват от мечтите си, само защото са били отхвърлени няколко пъти.

Ларсън казва, че се е опитвала да получи роля в няколко филма за "Междузвездни войни", но очевидно това не е станало. Разказва и за това как се е явила на кастинг за "Терминатор: Генезис" (2015 г.).

Няколко дни след прослушването е разбрала, че не тя е късметлийката, избрана за ролята. Чак няколко месеца след това разбира и защо. Според хората, провели кастинга, Бри Ларсън не е знаела как да носи оръжие. Нещо, което е жизнено важно за такъв тип филми.

Бри Ларсън, Джейсън Уолш, Джими Чин, Гранд Титън и изкачването, което актрисата пази в тайна

Какво Бри Ларсън е криела повече от година

Актрисата е изпитала възможностите си

Актрисата обаче не намира този довод за уместен, защото на самия кастинг дори не ѝ се е налагало да носи оръжие, за да знаят, че не може. Въпреки това е щастлива, че обстоятелствата са се стекли така, защото не иска да носи оръжие във филм.