Самата Бри Ларсън признава, че преди да ѝ се наложи да влезе във форма за "Капитан Марвел" е била далеч от способностите на един супергерои. Не че след това е можела да лети, но пък успя да избута джипа на персоналния си треньор, което не всяка жена (дори мъж) може да направи.

Бри Ларсън, Джейсън Уолш и първата ѝ тренировка от месеци насам

Първата тренировка на Бри Ларсън от месеци

Капитан Марвел се връща във форма

И покрай влизането в най-добрата форма на живота си, актрисата е решила да приеме поканата-предизвикателство на катерача Джими Чин.

Той е предложил на Ларсън заедно да изкачат Гранд Титън - най-високата планина в Национален парк Гранд Титън в северозападен Уайоминг. И тя, разбира се, се е съгласила, защото е искала да провери докъде се простират възможностите ѝ.

В приключението се е включил и Джейсън Уолш - персоналният ѝ треньор, отговорен за супергеройската ѝ форма. Всичко това се е случило преди цяла една година, но Бри Ларсън е решила да го запази в тайна чак досега.

Преди да се отправят към планината обаче, Ларсън и Уолш са посетили няколко пъти зала, оборудвана със стена за катерене, където Джими Чин ги е учил на основни похвати и техники.

Във видеото в YouTube, посветено на изкачването на Гранд Титън, актрисата казва, че ѝ е било трудно, докато се научи как да не натоварва толкова много ръцете си.

Бри Ларсън, "Капитан Марвел", как ролята я е променила и тези, за които не е успяла да се пребори

Ролите, за които Бри Ларсън не се пребори

Какво е новото начинание на актрисата

След упражненията в залата Чин е завел Ларсън и Уолш на истинска скала, за да види как реагират в променлива обстановка. И от видеото можем да видим колко щастлива и невярваща е Ларсън от подвига си.

След изкачването на Гранд Титън - над 4000 метра височина, актрисата казва, че не би направила нещо подобно в следващата година. Но тя реално е изминала, така че очакваме с нетърпение следващото ѝ предизвикателство.