Търпение не ни остана и вече не можем да чакаме повече, за да видим какво ще се случи в "Отмъстителите: Краят". Очакванията са много високи и не се съмняваме, че ще бъдат покрити.

"Отмъстителите: Краят", Fandango и какъв рекорд постави филмът по предварителна продажба на билети

"Отмъстителите: Краят" вече постави рекорд

Има ужасно много хора, които нямат търпение 26 април да дойде

До този момент видяхме няколко рекламни клипа от филма, както и постери на героите. Във втория трейлър обаче за първи път видяхме, че Капитан Марвел (Бри Ларсън) се присъединява към живите супергерои. Тя беше подложена на нещо като тест от Тор (Крис Хемсуърт), след който богът на гръмотевиците я одобри.

Оказва се обаче, че на някои фенове не им е допаднал начинът, по който изглежда героинята. Според тези, които критикуват, Капитан Марвел носи прекалено много грим и изглежда сякаш ще излиза на среща. Режисьорите на филма Джо и Антъни Русо обаче побързаха да дадат обяснение за визията на героинята.

Стан Лий, "Отмъстителите: Краят" и последната му поява на голям екран

В кой филм ще видим за последно Стан Лий

Стана ни носталгично

Пред Film братята казват, че Бри Ларсън е решила как да изглежда героинята ѝ във филма, но трябва да вземем предвид, че тя е снимала "Отмъстителите: Краят" преди "Капитан Марвел" и реално това е бил първият ѝ път, в който играе героинята. С течение на времето актрисата е навлязла по-добре в ролята и е разбрала как трябва да изглежда.