До премиерата на "Отмъстителите: Краят" остава по-малко от месец и интернет буквално е полудял. Едно от доказателствата е рекордът, който филмът постави по предварителна продажба на билети.

Крис Евънс, Капитан Америка, "Отмъстителите: Краят" и как актьорът се пошегува с филма

Как Капитан Америка се пошегува с "Отмъстителите: Краят"

Крис Евънс наистина има чувство за хумор

Според COMICBOOK, новият рекорд за предварителна продажба на билети в платформата на Fandango за 24 часа вече се държи от "Отмъстителите: Краят". Още по-впечатляващото е, че рекордът е бил счупен само за шест часа. Тук е важно уточнението, че става дума за САЩ.

За съжаление остава в тайна точната бройка на закупените билети, но знаем, че досегашният лидер в това отношение "Междузвездни войни: Силата се пробужда" диша прахта на новия водач. 

От Fandango казват в изявление, че до този момент не са виждали нещо подобно, което пък е показателно за това колко много хора искат да видят четвъртия и последен филм за Отмъстителите. 

"Отмъстителите: Краят", Marvel и какво ни казват постерите на супергероите

Загатна ли Marvel за смъртта на супергерои

Доста сълзи ще бъдат пролети в края на април

На трето място по предварителна продажба на билети остава "Междузвездни войни: Последните джедаи", следван от "Rogue One: История от Междузвездни войни" и "Отмъстителите: Война без край"

"Отмъстителите: Краят", Marvel и специален поглед към филма

Специален поглед към "Отмъстителите: Краят"

Определено има какво да се види

Ще завършим с предположенията на много хора, че "Отмъстителите: Краят" може да счупи всички рекорди в бокс офиса, достигайки 1 милиард приходи още в първите три дни от премиерата си.