Присъщо на една скала е да бъде голяма, да не кажем огромна. Дуейн Джонсън се вписва идеално в това определение, а и прякорът му не е случаен. 

Дуейн Джонсън, Under Armour, Project Rock и Деня на ветераните - как Скалата почете военнослужещите

Как Скалата почете ветераните

Слушалките и обувките на Дуейн Джонсън са със специално послание

Преди няколко дни Скалата качи снимка в Instagram, от която виждаме, че седи на диван, а до него има два работещи iPad-а, но той предпочита да си записва на лист - старата школа. 

От текста под снимката пък разбираме, че той води важен делови разговор и съвсем скоро ще ни изненада с нещо ново. Просто нямаме търпение. Впечатление правят и босите ходила на Дуейн Джонсън, но най-вече техният размер. 

Тях е забелязал и комикът Джеймс Джеферсън, който веднага пусна редица от шеги по адрес на Джонсън и огромните му ходила. 

Джеферсън започва с това, че всички обичаме Скалата, но не престава да се пита защо краката му са с размера на щата Минесота. Има и малко черен хумор, разбира се. Комикът смята, че ако Дуейн Джонсън е бил на Титаник, то корабът е нямало да потъне, защото той е щял да го задържи с огромните си крака. 

Дуейн Джонсън, строгият хранителен и тренировъчен режим и резултатите

Как Скалата е влязъл в най-добрата си форма

Джонсън споделя какво му е коствало

Любимата ни шега обаче е свързана с Кевин Харт. Между Харт и Джонсън открай време има закачки, като Скалата твърди, че актьорът всъщност е негов син. 

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и малките нещата, които го правят щастлив

Кой може да разтопи сърцето на Дуейн Джонсън

Баща за пример

Джеймс Джеферсън не подмина това, казвайки, че краката на Джонсън са големи колкото Кевин Харт. Скалата обаче не се подразни изобщо от всичко това, дори сподели клипчето и написа, че наистина много се е смял на шегите по свой адрес.