Здравейте, уважаеми телевизионни зрители!

Вие сте едновременно с ефирите на БТВ и Нова ТВ, за да проследите един уникален футболен мач за „Купата на Рейтинга”!

Над 2 милиона души са притаили дъх пред своите телевизори и размазани „плазми” и с дистанционни в ръка чакат старта на чутовния сблъсък между отборите на „Мюзик Айдъл” и „Пей с мен”. Билетите за зрелището се купуват срещу новата валута SMS, но може и чрез данъци и сметки за ел. енергия.

Часът е точно 20. Двата отбора са готови да бият център. Малко неудобство предизвиква фактът, че камерите на БТВ ще следят единствено отбора на „Айдъла”, а пък Нова Телевизия ще показва само състава на „Пей с мен”.

Но какво от това?! Важното е Рейтинг да има, пари да се въртят и всички да са доволни! Дано да сте си сменяли скоро батериите на дистанционните, скъпи зрители, защото ще бъде напечено за тях в следващите 90 минути, а някои може и да не издържат...

И така - начален съдийски сигнал! Охооооооооо, стартовата „шапка” на „Мюзик Айдъл” се оказва с 5 секунди по-кратка и те влизат малко по-рано в мача. Това им позволява мълниеносно да поведат с 1:0 след брилянтна атака на водещите Иван и Андрей.

Ето обаче, че и отборът на „Пей с мен” влиза в мача. Водещите Камен Во и Светльо Екс-Хи. разиграват в центъра. Камен традиционно заеква и дава серия от грешни пасове. От неговите неориентирани действия се възползва съперниковият отбор и чрез Фънки (той е дебелллллллллл) вкарва втори гол за „Айдълите” и то със задна ножица!? От гледката на това виртуозно изпълнение на Люси Дяковска отново й се накъдря косата, а Есил блъска един здрав гюбек, понеже друго не умее.

Следва жесток автогол за отбора на „Мюзик Айдъл”. Негов автор е закръглената фолк-певачка Иванка. Тя дори си отбелязва веднага и втори автогол, пеейки чалга като джаз. Вследствие на това джазмените възмутено бягат към Нова ТВ, а чалгарите ги последват, също зверски разочаровани от своята „богиня”.

2 на 2! Каква невероятна футболна драма! Положението за отбора на „Мюзик Айдъл” се влошава още повече, защото те излизат в комерсиална рекламна пауза. От това се възползва тимът на „Пей с мен”, който моментално придърпва 95% от аудиторията към екрана на Нова Телевизия. Останалите 5% са мазохисти и оргазмират, гледайки един вълк, болен от бяс, как вика „Месечиноооооооооооооооууууу!”... :(

Макар и малко насила, са вкарани нови два гола, след като на терена е хвърлена „димка-залъгалка” под формата на лъскави автомобили, 12 певци и певачки (половината отдадени на бог Чака Рака) и пачки с пари в един трезор.

Както добре виждате, уважаеми зрители, двубоят вече се води гол за гол, с променливи предимства за отбора, който не е в рекламна пауза. Вследствие на това от апаратната ми докладваха, че програмните редактори са уволнени и заточени в Диарбекир заради неспазване на синхрона между рекламните паузи в двете телевизии.

Начало на второто полувреме на големия мач за „Купата на Рейтинга”. Сами виждате как певци-аматьори пеят, та се късат и бележат гол след гол, а вие, зрителите, със сигурност хващате мазол след мазол от щракане по дистанционните. Но така е във века на рейтингите. Дано само батериите ви да издържат! Желая ви го от сърце!

Резултатът пак е равен! Явно всичко ще се реши в заключителните минути на този толкова интересен двубой. Ще се стигне ли до „златен гол”? Ах, колко е напрегнато!

В последните минути тимът на „Пей с мен” повежда в резултата след като певецът Дони си вкарва пореден автогол, играейки кючек върху песен на Иванка. Но секунди по-късно Вили Казасян успява да възстанови отново равенството след атрактивно воле с пета!?

Каква драма!!! Кой ли ще успее да пусне последен финалните надписи? Това вече е големият въпрос в този мач, уважаеми зрители! Кой от двата отбора ще демонстрира по-здрави нерви?

Ето ги и последните 30 секунди на двубоя! Стартират заключителните анонси на водещите. Все още резултатът е равен. Финални надписи. Боже господи!!! Не може да бъде! Абсолютно едновременно! Какъв мач само?...

Равенство, дами и господа! Равенствооооооо! Ясно е, че утре от 20 часа ще има преиграване. Това е положението! Да живее „Купата на Рейтинга”! Не спирайте да пращате SMS-и, защото телевизиите се нуждаят от вашите парички! И не пропускайте нашето комбинирано предаване и утре...

За вас коментира: Метър Дебилев