Да живее еманципацията и развитието на съвременното модерно общество! Слава Богу, че живеем във все по-феминизирани времена, в които властват козметични гиганти и нови технологии, подчинени на капризите на нежния пол.

Не става въпрос само за мода, козметика и други женски джунджурийки. Говоря за новостите в пластичната и естетична хирургия, създадени с една едничка цел - женското удоволствие. Сексът отдавна не е табу, жените стават все по-разкрепостени и изискващи от партньора (наслада, опит, отдаденост и др.). Колко това е добре за силния пол, мъжете да си кажат.

Факт е, че жените са станали по-търсещи и отговорни към собственото си удоволствие. Оргазмът вече е възможен, благодарение на тяхно величество хирурзите. Наскоро гледах поредния филм за еманципираните, самоуверени жени. Там една от героините се опита да освежи брака си, подлагайки се на G-Shot процедурата, която е специално и само за жени. Това е инжектиране на колаген в G-точката на жената, което повишава удоволствието при секс.

Веднага се обърнах към някои популярни пластични хирурзи у нас, прилагат ли процедурата. Човек никога не знае какво повече може да изпита. А и защо да се лишаваме от удоволствията, които ни се предлагат!? Един живот живеем, трябва да уловим всяка възможност. А и един, два, три силни и разтърсващи оргазма никому не вредят.

Ако с инжектирания колаген по-лесно ще достигам до върха, така и мъжът няма да се пъне много, няма да се мори над нас в опит да ни изкачи до светите небеса. Няколко тласъка и хоп...уау.

Нали често мъжете са изморени след тежкия работен ден, само им трябва и ние да ги натоварваме с допълнително работа. Не е справедливо! Има и друга революционна процедура, която ми разпали въображението.

Във форумите препоръчват колаген в G-точката да се комбинира с Laser Vaginal Rejuvenation (лазерно вагинално обновяване). Целта на тази процедура да се изтъни вагиналния канал, което води до дори още по-силни сексуални преживявания.

Увеличаването на G-точката е бърза, безболезнена и ефективна манипулация, която се извършва за не повече от 20 минути. Резултатите от анкети, проведени с пациентки след инжектирането, са категорични: в 87% от случаите последствието е многократно увеличаване на сексуалното удоволствие. Хм...

Как жената да не е щастлива от времената, в които живее. Мисля си, че процедурите са чудесен подарък изненада за любимия човек. Колкото и да отричаме влиянието на секса за взаимоотношенията на хората, добрият полов живот остава едно от сплотяващите връзките средства.

Само едно ме смути при тези разкрития за секс новостите за жените. Сравних ги със стимулантите за мъже, които се оказаха далеч по-вредни за силния пол. Оказва се, че вълшебното синьо хапче за мъжете изисква голяма доза кураж, за да го глътнеш. Виаграта е противопоказна за мъже със сърдечни или чернодробни проблеми или страдащи от хемофилия. Не се препоръчва и при определени проблеми с простатата.

Ужас! Направо си е страшно. Добре, че за нас консенсусът в леглото е безвреден.