Предаването „Искрено и Лично" ще се излъчва всеки делничен ден от 16.30 часа по "Нова телевизия" в продължение на един час.

Известната телевизионна водеща запазва концепцията на предаването. Фокусът отново ще бъде върху личната история - истинска, неподправена, изживяна в първо лице, единствено число. Нови ще бъдат цялостната визия, декорите и музиката на продукцията.

"Искрено и лично" ще се снима от режисьора на „Горещо" - Николай Русакиев, а делегиран продуцент на предаването ще бъде Тара Нури, дългогодишен кадър на "Нова телевизия".

"Тази промяна е нещо нормално за един развиващ се медиен пазар", коментира Миглена Чакракчиева смяната на телевизионния ефир. Тя вярва, че промяната е за добро и ще бъде в интерес на зрителите.

"Миглена е сред еталоните на телевизионната журналистика в България. Щастливи сме, че тя избра нашата медия, за да продължи успешната си кариера. Убеден съм, че това ще открие пред нея много нови възможности", коментира Павел Станчев, изпълнителен директор на „Нова телевизия".