IEG решиха да разширят бройката на чуждестранни про играчи в корейските StarCraft отбори. Крайната цел е да има поне по един чужденец във всеки професионален отбор колкото е възможно по-бързо.

С това IEG възнамеряват да разпространят професионалният гейминг извън Корея. Всеки който намира тази възможност за привлекателна е възможно да се запише и опита.

Пробите ще се правят два пъти в седмицата по за 2 часа всеки ден срещу различни про геймъри. На всеки достоен за корейските про отбори, ще му бъдат платени всички разноски до Корея, където ще живее заедно със съотборниците си в къща, без да плаща никакви сметки, ще има фитнес програма, 3 безплатни хранения на ден и други екстри.

Най-важното от всичко е, че ще играе по цял ден Starcraft и ще се явява на турнири като Courage League, Minor League и други.

Ако мислите, че имате уменията, желанието, страстта и дисциплината да станете Starcraft про геймър в Корея, определено пробвайте! Повече информация относно кандидатстването и условията може да бъде намерена в сайта scforall.com.