Вокалът и основател на една от най-характерните британски банди за всички времена, Али Кембъл от UB40 направи вчера своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт и радио N-Joy.

В зала 1 на НДК над 2000 фена на регето пяха и танцуваха заедно с Али Кембъл под звуците на любимите на всички класики като Here I Am, She's A Lady и Can't Help Falling In Love, както и съвсем нови парчета от двата му соло албума Flying High и Running Free. В края на двучасовия сет на горещата реге банда публиката чу на бис хитовете Kingston Town, I'll Be On My Way и Red Red Wine.

Веднага след шоуто си, Али Кембъл се срещна зад кулисите и с десет от своите най-верни фенове, които се сдобиха с автографи и снимки с идола си.

Али Кембъл прстигнa у нас два дни преди концерта си. Звездата гостува в Шоуто на Иван и Андрей по Нова ТВ в петък, където заедно с водещите вдигнаха наздравица с червено вино, а в събота се включи на живо в ефира на радио N-Joy.

На въпрос на водещите от N-Joy кое е любимото му парче от най-новия му албум Flying High Али Кембъл посочи парчето Out From Under, записано и от Бритни Спиърс в нейния последен албум Circus.