Ах, Париж! Град на виното, любовта и световен епицентър на романтиката. Град с история, с култура и... с един от първите в Европа публични домове, които предлагат интимни сеанси с автентични силиконови дами.

Буквално.

Xdolls е учреждение във френската столица, което прилага изключително иновативно бизнес решение в сферата на платената любов. И така привлича туристи от цял свят. Предимно мъже.

Снимка 348216

Източник: Xdolls

"Само" срещу 89 евро на час, всеки мъж би могъл да се възползва от интимни ласки с едни от най-реалистичните секс кукли на пазара, в пълна интимност и в абсолютна дискретност.

Това, разбира се, не е нов бизнес модел, тъй като в Холандия и Германия отдавна отвориха подобни местенца, където всеки мъж може да се наслади на сексуални забавления с кукли.

Секс от неживо поколение

Секс от неживо поколение

Повече никога няма да помислите, че сте извратени

Важно е да отбележим, че не става дума за какви да е кукли, а за такива, направени от висококачествен силикон и материали, които максимално реалистично напомнят женска плът в реални и атрактивни пропорции.

Снимка 348215

Източник: Xdolls

И вместо да се отвращаваме от света, в който живеем, може би е най-добре да започнем да свикваме, тъй като учените смятат, че сексът с роботи и кукли ще се превърне в норма в следващите 30 години.

Голяма част от обществото във Франция са (все още) на различно мнение и са поискали от правителството да се намеси. Според тях, подобни бардаци нямат място в рамките на цивилизована държава.

Правителството обаче вдига рамене и позволява на бизнеса да продължи, като твърди, че де факто, не се упражнява никаква незаконна дейност - сексът с кукли не се счита за проституция.

Vive la révolution!