Още при първата си среща с телевизора The Frame 2021 бяхме сигурни, че Samsung ще продължи да надгражда възможностите му. Оказахме се прави.

Samsung The Frame 2021, лайфстайл телевизорите и изкуството да бъдеш технологичен

Изкуството да бъдеш технологичен

Елегантно и функционално допълнение към начина ни на живот

За да внесат още по-голям уют и артистичен дух в дома ни, от компанията са си стиснали ръцете с друг гигант, но в изкуството - парижкият музей Лувър. Което автоматично ни препраща към Art Store - една от най-емблематичните черти на The Frame 2021.

Всъщност приложението е безценна галерия с подбрани произведения на изкуството от едни от най-престижните музеи в цял свят, като Прадо в Мадирд и Тейт в Лондон.

В играта вече е и най-големият френски музей - Лувъра. Отскоро чрез Art Mode и негови експонати могат да красят дома ни - като репродукции, разбира се. Сред тях са "Мона Лиза" на Леонардо да Винчи, "Сватбата в Кана" на Паоло Веронезе, "Коронацията на Наполеон" на Жак-Луи Давид и прочее.

Но освен тях, Art Mode дава възможност и за виртуален тур из самия музей. Не се сещаме за по-приятен начин да надникнем в прекрасните му галерии или да се разходим в прословутата му градина Тюйлери. Имаме предвид, ако не можем да отидем на място.

И това е само началото. Според Robb Report се очаква колаборацията на Samsung да продължи с още ексклузивно съдържание.