Samsung Galaxy Note 10 е един от най-очакваните смартфони тази година, като от доста време в мрежата циркулират всевъзможни слухове по отношение на дизайна и спецификациите му.

Тази седмица колегите от 91Mobiles са успели да се доберат до изтекли изображения на смартфона, които разкриват драстични промени във визията на следващия Galaxy Note.

Note традиционно е с по-остри форми от Galaxy S сериите, но тази година изглежда, че тенденцията е още по-ясно изразена.

Снимка 427483

Източник: 91Mobiles

От снимките добре се вижда, че следващият Note ще е с доста остри форми в горната и долната си част, докато разпознаваемите овални страни на дисплея остават непроменени.

Самият екран е с размер от 6.3 инча, като под и над него са оставени много тънки рамки.

Интересното е, че Bixby бутонът тотално липсва от корпуса на апарата, както и отвора за слушалки, а сензорът за пръстов отпечатък е поместен под екрана.

Снимка 427482

Източник: 91Mobiles

Селфи камерата пък е преместена в централната горна част на лицето на телефона.

Но може би най-атрактивната промяна e третата камера на гърба на Note 10, като се говори, че Samsung ще пусне и Note 10 Pro вариант с четири задни камери.

Твърде възможно е да видим и 5G модел на Note 10 през август, когато се очаква Samsung да разкрие всичко около новия си смартфон.