Съзнателно или не, хората искат да приличат на известните личности. А те, звездите, въпреки многобройните си ангажименти, пътувания и натоварено ежедневие, винаги изглеждат перфектно. И за да постигнат този ефект, имат своите малки тайни.

Всъщност звездите са това, което всички очакват от тях - бляскави и безупречни, благодарение на различни иновативни терапии и разкрасителни процедури.

Често само с професионален грим не става, защото красотата е свързана и със здравето, и с физическото ни състояние.

Затова и интравенозните терапии се превърнаха в истински хит сред известните в последните години. Риана, Кара Делевин, Рита Ора, Кели Озбърн и Лили Алън са част от звездите, които често разчитат на тях, за да изглеждат и да се чувстват по-добре дори след тежка нощ, дълъг полет или продължителен ангажимент.

Директно зареждане

Интравенозните терапии се използват още от 60-те години на миналия век. Тогава започват да работят първите възстановителни центрове, които ги предлагат, а сред феновете на тези процедури е и американският президент Кенеди.

В световен мащаб обаче IV терапиите се превръщат в тенденция в последното десетилетие. Тя започва от Лас Вегас, но бързо превзема САЩ, след това и Европа, и целия свят.

Снимка 498187

Източник: Reviv

Увеличеният интерес към тях в последните години се дължи на значително по- голямата им ефективност в сравнение със суплементите, които се приемат през устата. За таблетките сме един попупроводник - влизат в организма, усвояваме едва около 20%, а останалото преминава през червата и отива в черния дроб.

При интравенозните терапии обаче абсорбирането е почти 100%. Венозно се усвояват водноразтворими вещества - витамини, електролити, аминокиселини. Те достигат директно и бързо до всички клетки на организма, заради което и получаваме истинско презареждане. Тялото ни приема колкото може, а останалото се изхвърля безопасно от бъбреците.

Отвъд предела

Дори да нямаме нужда от лекар, често просто не се чувстваме така, както бихме искали. Малцина от нас могат да се похвалят, че са в топ форма, а по това време на годината често посягаме към различни витамини и хранителни добавки. Ако търсим обаче истински рестарт на тялото и ума, те определено не са решение.

Когато усещаме изтощение и липса на енергия, търсим нещо, което да ни вдигне бързо и ефикасно. Но ние функционираме на синусоиди и колкото повече време сме на върха и колкото по-високи са енергийните нива, толкова по-дълго време ще сме долу, напълно изтощени.

Ефектът на интравенозните терапии е поддържане на нормални нива на енергия и настроение през целия ден. Без резки пикове и спадове сме подготвени за всички предизвикателства и сме по-малко податливи на стреса. Възстановява се вътрешният часовник, сънят се подобрява, връщаме си чувството за нормалност.

Около 15-20 минути след началото на вливането се усеща ефектът от хидратацията. В пълна степен той се развива до 24 часа, когато се усвояват веществата и се изхвърля ненужното, и продължава до седмица. По-силен е, ако имаме прогресиращо моментно състояние, което ни е изкарало извън нормата.

Снимка 498188

Източник: Reviv

Терапиите могат да се правят поддържащо - всяка седмица или на по-дълъг период, както и симптоматично. Те са подходящи за всички случаи, в които сме прекалили - било то работа, пътувания, спорт или купони.

С настъпването на студените месеци, а и още повече в настоящата обстановка с COVID-19, имаме нужда и от ефективно средство за подсилване на имунитета. Тук IV терапиите отново са подходящ избор, защото с тях организмът ни е подготвен за срещата с вирусите и се справя с тях по естествен начин.

Защо Reviv

Reviv стартира в Маями, където през 2012 г. отваря врати първата клиника. Зад нея стоят четирима лекари с една цел - да превърнат интравенозните терапии от медицинска процедура в релаксиращо SPA преживяване.

И днес това продължава да е основната идея на Reviv. Компанията оперира на франчайз принцип в над 40 страни по света. Тя е единствената, която предлага IV в глобален мащаб. Общият брой на клиниките е над 90, като за 2021г плановете са локациите да се увеличат значително.

В Reviv се работи със строги протоколи за всички терапии, които са разработени и тествани в централата в Лондон. Веществата и комбинациите са проверено безопасни и предварително одобрени. Затова можем да сме сигурни, че качеството на услугите у нас е същото като във всяка друга точка на света. Опитът е от не по- малко значение - в световен мащаб са направени над половин милион инфузии.

Най-често прилаганата интравенозна терапия - и у нас, и по света, е Megaboost. Тя укрепва имунната система и детоксикира тялото. Освен нея, Reviv предлага още четири терапии, с които да възстановим хидратацията на организма, да забавим стареенето и да презаредим с всички необходими полезни вещества.

Ако не знаем точно от каква терапия се нуждаем, лекарят в клиниката ще ни препоръча най-подходящата. Той проверява и здравословното ни състояние преди манипулацията.

Снимка 498246

Източник: Reviv

Веществата, които не могат да се приемат венозно, се администрират мускулно под формата на шотове. Те се прилагат самостоятелно или като допълнение към интравенозните терапии за по-добър ефект. Шотовете са 4 вида и съдържат мастноразтворими вещества.

Как да надхитрим гените

От септември клиниката на Reviv в София предлага и генетични изследвания - последният хит в областта на превантивното здраве. Няма съмнение, че най- подходящите терапии са тези, които са съобразени изцяло с нашия организъм и неговите специфики. А те се крият предимно в генома.

С помощта на генетичните изследвания получаваме изчерпателна информация на разбираем език за това към какво сме предразположени и как трябва да живеем, за да не се случи то.

А още по-хубавото е, че от Reviv изготвят интравенозни терапии, създадени конкретно за нашия геном, с които да минимизираме всички рискове и да бъдем най-добрата си версия.

Reviv е в София на ул. Хенрих Ибсен №13, 

South Park Building, срещу Paradise Center