През последните години наблюдаваме нарастващата популярност на теми като self care, self love и self piece, които са в основата на посланията на голяма част от инфлуенсърите в социалните мрежи, глобалните популярни личности и дори различни малки и големи брандове. Открояващ се мотив в посланията е здравословното хранене като начин на живот и това е видно от различните посоки, в които темата се разгръща - от книги, посветени на видове режими, диети или стилове готвене, до продукти, задоволяващи хранителните потребности на потребителите. Един продукт набира все по-голяма масова популярност заради множеството предимства в здравословното готвене и това е уредът за готвене с горещ въздух, или т.нар. air fryer. И това не е случайно. Той позволява на потребителите да готвят не само здравословно и почти без мазнина, но и спестява голяма част от времето, прекарано пред тигана, което го прави предпочитан вариант за много домакинства.

Както във всяка друга сфера, кухненските уреди не закъсняват с иновациите в технологиите си. Тази година Xiaomi представи своето подобрено решение за air fryer - Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU - перфектният уред за готвене с горещ въздух, който можете да управлявате през телефона си. И ако това не е достатъчно, за да спечелят вниманието ви, от компанията са вложили много стил и мисъл в дизайна - фините линии и модерното съчетание на черно-бялата гама говорят за изисканост, минималистичност и елегантен лукс, който ще се впише във всеки интериор.

Снимка 633267

Източник: Xiaomi

Но нека поговорим за готвенето - там, където Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU е най-добър. Този уред не просто готви, а ни поднася кулинарни шедьоври с минимални усилия от ваша страна. 4-литровата вместимост на кошницата позволява приготвянето на достатъчно количество храна, с което да нахраните всички гладници вкъщи. Продуктът ви дава възможност да настройвате температурата от 40°C до 200°C, както и да приготвяте храната по няколко различни начина - пържене, печене, приготвяне на кисело мляко, дехидратиране и размразяване. Сигурни сме, че с толкова възможности за избор Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU може да промени из основи начина ви на готвене. Още повече, благодарение на сензорния OLED дисплей, който добавя щипка елегантност към рутината. Защото кой не заслужава да се почувства малко по-бохемски, докато върши ежедневните си задължения в кухнята? Прозрачният дизайн пък позволява лесно да наблюдавате храната докато се приготвя, за да сте сигурни в перфектния резултат по всяко време!

Още нещо, което сме сигурни, че ще ви допадне - кошницата е с напълно незалепващо покритие, в което не само готвенето е безупречно лесно, но и почистването - достатъчно е да я сложите в миялната машина и да забравите за времето, прекарано в досадно миене на съдовете.

Да не забравяме и здравословния аспект на нещата. Много хора се притесняват, че готвенето без мазнина ще развали вкуса на храната и затова отлагат или напълно се отказват от по-здравословните рецепти. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU приготвя ястията вкусно, сочно и определено може да промени мнението и на най-консервативните готвачи, насърчавайки ни да прегърнем идеята за здравословното хранене. Независимо дали приготвяте леки и хрупкави разядки, или сложни изискани вечери, уредът за готвене с горещ въздух на Xiaomi гарантира безупречно изпълнение и вкус, запазвайки максимално полезните съставки на храната.

Снимка 633268

Източник: Xiaomi

Не на последно място, сред предимствата са смарт функциите на продукта. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU може да се свърже с Wi-Fi и лесно да се синхронизира с телефона или таблета, позволявайки ви да контролирате и наблюдавате готвенето където и да сте. Независимо дали сте в съседната стая или навън, така кухнята ви е само на един клик разстояние.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L EU е повече от уред - това е вашият паспорт към кулинарните пътешествия от целия свят, изпълнени по максимално здравословен начин. Приложението на бранда с над 100 рецепти ви дава възможност да изберете тези от тях, любими на домакинството ви, и да ги изпълните безупречно, вкусно и здравословно, без чувство на вина или компромис с качеството. От предястия до десерти, уредът за готвене с горещ въздух е пътят към напълно нови изживявания в кухнята.