Не е изненадващо, че по време на пандемията всички се чувствахме доста комфортно да работим от вкъщи. И без изтощителното сутрешно пътуване имахме малко повече задържана енергия за изразходване. Оказва се, че повечето хора са използвали тази енергия, за да мастурбират. В действителност, проучване на възрастни от 18 до 32 години в Обединеното кралство установява, че 30% съобщават за увеличение на соло сексуалните практики. И изглежда че са продължили този навик, дори след като са се върнали в офиса.

Мастурбирането, сексът и кой помага най-много за ускоряване на раждането

Когато мастурбирането е по-добро от секса

Да, има и такива случаи

7.4 милиона работници във Великобритания мастурбират по време на работа, сочат данните от проучването. Мастурбирането в никакъв случай не е нещо лошо. Здравословно е да опознаваме тялото си, но да го правим на работа, където всеки момент може да ни извикат за среща или да поискат нещо на момента, изглежда смело.

Според изследването на Chemist4U, по-склонни да мастурбират през работния ден са мъжете. И интересното е, че хората с по-високи доходи са по-предразположени да вземат "нещата в свои ръце".

Мастурбирането на работата е най-популярно сред 25 до 34-годишните, като женените го правят много повече от необвързаните. Три пъти седмично повече от тези, които не са във връзка, за да бъдем точни.

Снимка 621190

Източник: iStock

Необвързаните мастурбират средно веднъж седмично на работа. Женените британци не само мастурбират повече, но и по-дълго. Сесията за самоудоволствие на женен човек продължава средно цели 38 минути.

Но това струва на компаниите доста - около 154 милиона британски лири на седмица. Но въпреки че това може да струва пари на шефа, има положителен ефект върху британските работници.

Около 33% твърдят, че мастурбационната сесия на работното място е помогнала за облекчаване на стреса, докато 24% смятат, че общото им настроение е по-добро.

Близо 20% казват, че това също е помогнало за повишаване на концентрацията им - разбира се, след като са прекарали повече от половин час далеч от бюрото си.

Джеймс О'Лоун, фармацевт и главен изпълнителен директор на Chemist4U казва: "Въпреки че не одобряваме хората, които мастурбират, докато им се плаща, за да работят, много от 7.4 милиона британци, които са признали, че го правят, споделят положителни резултати от доставянето на удоволствие по време на работа."

Кара Делевин и семинарът за самозадоволяване, на който е присъствала

Когато и Кара Делевин има задръжки

Не е искала да остане без бельо

Както отбелязват от Metro, не е изненадващо предвид факта, че има много ползи за здравето от оргазмите. Нашият мозък освобождава окситоцин, когато получим оргазъм, което помага на тялото да се отпусне, като понижава кръвното ни налягане и нивата на кортизола.