Маникюрът е съществена част от цялостната визия на всяка уважаваща себе си жена. И точно както при дрехите, обувките и аксесоарите има тенденции, така е и при цветовете, които слагаме на ноктите си.

Есен 2021, напластяването, цветовете, пуловерите и кои са най-актуалните тенденции в гардероба за сезона

Най-актуалните тенденции в гардероба за есента

Време е за промени

Все пак ръцете са една от малкото части от тялото, които са на показ, дори когато сме облечени за арктически студ - затова е важно да изглеждат добре. Ето на какво да заложим през следващите месеци, за да бъдем в крак с модата.

Мат и гланц

Комбинацията между двата вида завършек на лака, както и между няколко нюанса на един цвят е актуална както за есента, така и за зимата. Значи сега е моментът да експериментираме с по-нестандартен френски маникюр - особено в червено-оранжевата гама.

Студени цветове

Напълно логично те са най-подходящи за студените месеци. Нюансите в синьо-зелената гама определено изискват малко повече смелост, но няма да сбъркаме и ако ги комбинираме по няколко наведнъж.

Кафяво

И то се нарежда сред цветовете, към които рядко насочваме поглед, когато избираме какъв да бъде следващият ни маникюр. Но той е сред най-актуалните за последните месеци на тази и първите на следващата година, затова със сигурност ще спечелим, ако му дадем шанс.

Металически

Определено понякога имаме нужда от малко допълнително блясък и настроение в мрачните и студени дни. Можем да си ги гарантираме и с избора на металически нюанси на лака за нотки, които не е задължително са бъдат и на всеки нокът. А сребристите и златистите са толкова празнични.

Френски

Да, той е вечната класика, но и тя търпи трансформации. Това, което е актуално за този сезон, е бадемовата форма на ноктите и двойно по-дебелата бяла линия на върха им, която може да бъде и в ярък цвят по избор.

Текстури

Тук отново можем да експериментираме по-смело през следващите месеци. Отново актуални са ноктите, които имитират плетиво - какво по-добро за комбиниране с любимия, мек пуловер?!