Няма как да се уморим от безкрайните и напълно различни нови тенденции за маникюра. Все пак именно чрез лак можем най-лесно да постигнем разнообразие и забавление във външния си вид. Както и да оправим настроението си.

5 идеи за маникюр за първите пролетни дни

5 идеи за маникюр за първите пролетни дни

Няколко свежи идеи

С последното наум поглеждаме към една от последните моди в маникюра - нокти в оранжево. Все пак това се оказва супер подходящ начин да преборим дъждовното и мрачно време, и да вкараме малко цвят в живота си.

В няколко нюанса

Почти като цветове от пликче с бонбони - портокал, манго, грейпфрут, шафран. Всякакви нюанси на оранжевото са позволени, когато имаме нужда от цитрусово повдигане на духа.

Доматено

Червено, но не съвсем. Намекът за оранжево в този цвят го прави истински жизнерадостен и подходящ и за по-традиционно настроени към маникюра си дами.

Като пролетно изкуство

За този маникюр в жълто, оранжево и маслинено зелено трябва да притежаваме стабилни ръце или да се доверим на маникюрист.

Златни рибки

Ясно е, че за постигане на тези съвършени мини рисунки ни трябва професионалист. Рибките кои стоят съвършено върху нокти в неутрално бежово. А може и да ни донесат късмет.

Оранжево и розово

Прекалено крещяща комбинация? Съвсем не, особено когато имаме нужда от повече пъстрота и жизнерадост в деня си. Можем да редуваме цветовете или да ги комбинираме върху един нокът, ако сме умели.