Как разбираме, че идва Коледа? Може би с настъпването на зимния мраз.... Или със снега, който все ни изненадва, а може би по рекламата на Кока-Кола?

Години наред брандовете влагат огромни усилия в коледните си кампании, които се превръщат в истински продукции, заредени с коледен дух и настроение. Едва ли за някого е останало тайна, че Кока-Кола стоят зад образа на Дядо Коледа в своя червен костюм.

Един от приятните ефекти на коледната кампания е да те зареди с настроение, да ти даде повод да очакваш нещо невероятно, коледното чудо... Това пресъздават и Теленор в актуалната си коледна кампания, която ни изкушава с нещо сладко за празниците.

В годината, в която животът ни протече затворени между четири стени и интровертите бяха на седмото небе, докато екстровертите сънуват как щастливо чакат на опашка, сякаш наистина имаме нужда от нещо сладко, с което да си оправим настроението и да се изпълним с надежда за 2021.

Сладки мегабайти

Операторът предлага на всички свои настоящи и бъдещи клиенти двойни мегабайти с различни оферти. Например план Тотал+ с 8000 MB сега ще бъде с 16 000. А в допълнение на това потребителите получават още куп ад-они като Deezer например, с който могат да слушат най-новите хитове или любими коледни класики. Могат да гледат филми с приложението на HBO Go или да са винаги информирани с приложението на "Капитал". И това са само част от изброените допълнителни екстри в пакета. Останалите можете да разгледате тук. А най-най сладкото е, че мегабайтите ще са валидни за целия срок на договора.

Сладко приложение

Наскоро Теленор обнови мобилното си приложение MyTelenor и сега в допълнение на всички ъпдейти и новости, за периода на коледната кампания на оператора, всеки с профил в него може да разклати коледния глобус и да открие страхотна награда всеки ден. Наистина всеки ден - влизаш, натискаш бутона и се появява твоята коледна изненада. И там всички подаръци са сладки - много мегабайти, както и намаления за избрани обекти, като например "Златна рибка", Sport Depot, Praktis, The Body Shop и още, и още. А ако се чувствате щедри и подаръците са ви достатъчни, операторът дава възможност да подарите наградата си за деня на ваш приятел. Единственото условие е, че той също трябва да бъде абонат на Теленор. И така и самите вие можете да бъдете Дядо Коледа или пък Снежанка - по избор.

Сладки оферти

И ако мегабайтите и играта само са погъделичкали апетита за сладки изкушения, Теленор предлагат страхотни коледни оферти на избрани устройства, които вървят в комплект със смарт подарък. Ако все още се чудите какво да сложите под елхата за любимия човек, едва ли ще има някой, който няма да се зарадва на нова лъскава джаджа, при това в комплект със смарт подарък (да не забравяме и двойните мегабайти).

Онлайн сладки изкушения

И защото Теленор са една крачка напред, предложенията само в онлайн магазина наистина могат да разтопят всеки. Офертите там са налични единствено през онлайн магазина или приложението и дават възможност за избор от много и различни продукти, които да ни изкушат, но и да направят Коледата далеч по-сладка и приятна.

Още нещо сладко е замислил операторът - видео разговор с Дядо Коледа. Няма как да не се наредим на опашка за това.

Теленор е подготвил тази сладка изненада за малчуганите, които няма да могат да видят добрия старец на живо тази година. Затова пък могат да надникнат в неговата работилница и да се потопят в коледната магия - всеки ден до 23 декември от 09:00 ч. до 21:00 ч.