Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас. Чували сме тази реплика в редица филми и сериали. Но тя не измислена специално за тях, а си е реална.

Елвис Пресли, Присила Пресли, рожденият ден и успехите на внучката им Райли Кеоу

Какво се случва с внучката на Елвис Пресли

Отличието на Райли Кеоу

Просто защото Лас Вегас е известен с безбройните начини човек да се забавлява, да спечели пари... и/или да ги загуби. А много хора решават да се подадат на импулса и да сключат брак именно там.

Но не какъв да е, защото си е друго да те венчае Елвис Пресли. Или поне човек, облечен като него. Колоритно е, няма какво да се лъжем. Но от Las Vegas Review-Journal разбираме, че това вече е невъзможно.

Не защото Елвисовците са изчезнали или спрели работа, а защото Authentic Brands Group, компанията, която държи правата върху всякакъв вид мърчандайз, свързан с Краля на рока, е решила да забрани тази практика, пише Hypebae.

Снимка 576335

Източник: iStock

Още в средата на месец май са били изпратени писма до някои от параклисите, в които се предлага Елвис Пресли да ожени хората, че това трябва да спре. Причина за решението не е посочена, но пък то идва около месец преди пускането на биографичния филм за Елвис Пресли по кината.

Authentic Brands Group държи правата и върху други популярни и исторически личности като Мерилин Монро и Мохамед Али. Шакил О'Нийл пък е сред най-големите инвеститори в компанията.

Остин Бълтър, "Елвис", приликите между двамата и колко време се е подготвял за ролята на Елвис Пресли

Как Остин Бълтър се превърна в Елвис

Актоьрът е дал всичко от себе си

Във Вегас обаче не приемат добре решението, защото смятат, че то ще навреди сериозно на целия бранш, свързан със сватбите. А и много хора ще загубят препитанието си по този начин.