Внучката на легендарния музикант Елвис Пресли стана на 33. Райли Кеоу, която е дъщеря на Лиса Мари Пресли от първия ѝ брак с Дани Кеоу, отбеляза събитието, което се състоя на 29 май, споделяйки няколко свои кадъра в Instagram профила си.

Лиса Мари Пресли, Бенджамин Кеоу и загубата на сина ѝ и внук на Елвис Пресли

Безкрайната мъка на дъщерята на Елвис Пресли

Лиса Мари Пресли е неутешима

На тях жената се усмихва - и докато позира в оранжев бански в две части, и докато се наслаждава на летните дарове (вкусно парче диня) под ярките слънчеви лъчи в Гърция.

А освен рождения си ден, Райли има и други поводи да празнува. Тя спечели наградата "Златна камера" на филмовия фестивал в Кан за най-добър режисьорски дебют за филма War Pony. Наградата тя споделя с колежката си Джина Гамел.

Наскоро и бабата на Райли - Присила Пресли, влезе в обсега на общественото внимание, след като се появи на филмовия фестивал в Кан. Поводът за това бе премиерата на новия биографичен филм за краля на рокенрола - "Елвис" (Elvis), който разказва историята на невероятния живот и кариера на музиканта.

"Елвис”, Остин Бътлър и одобрява ли филма Присила Пресли

Жертвите да изиграеш Елвис

И какво мисли Присила Пресли за ролята на Остин Бътлър

Присила се присъедини към звездите на филма - Остин Бътлър, който влиза в ролята на Елвис, и Том Ханкс, който играе мениджъра на звездата, пише Hollywood Life.