Традиционната кредитна карта вече има своя конкурент - изцяло дигитален потребителски кредит от ново поколение CASHIO WAVE. Не е нужно да носиш пластика в портфейла си. И то поредната.

Достатъчно е да извадиш телефона, да влезеш в профила си в CASHIO и без такси за издаване, преиздаване и обслужване лесно да започнеш да усвояваш кредита.

Натискаш бутона и хоп - директно в картата ти, по личната ти банкова сметка - парите са налични. Бързо и удобно. Лимитът е до 1000 лв. за 12 месеца. Без обезпечение и гаранция и най-важното: на цената на банкова карта.

Новото тук е, че кредитът може да се погасява на части, според твоето желание, а не на равни вноски или фиксирани суми. Имаш си собствен wallet, който управляваш от сайта. Всяка сума, която внасяш обратно, ще бъде налична за теб за използване, отново с клик и превод към картата ти. Така винаги ще имаш достъп до ресурс. Независимо дали ще покоряваш ски пистите, или ще събираш слънчеви лъчи в райския Занзибар, или просто имаш нужда от нова техника за дома. Всяко постъпление от теб е с възможност за ново револвиране - срещу минимална вноска.

Свободата да решаваш сам колко да внасяш в рамките на периода е голямо предимство и гъвкавост, но веднага светва лампичка: трябва да следиш как върви времето. Важен е и срокът от 12 месеца, в края на който е необходимо да си възстановил пълния размер на получения кредитен лимит. И да имаш в портфейла си точно същата сума, която си усвоил в началото. След това можеш да активираш услугата отново и да разполагаш с пари. Без хартия, без бумащина. Времето и удобството ти са най-скъпата стока, с CASHIO WAVE имаш всичко това.

Разбира се, важно е да съблюдаваш да плащаш навреме вноските си, като можеш да го нагласиш съобразно своето лично удобство - кога получаваш дохода, наема си или паричните си потоци, които генерираш с проектите и работата си. А символът "касичка" в "моите кредити" ти дава информация за наличната разполагаема сума. Очаквай и удобна нотификация за падежите на минималните суми за револвиране и края на периода - за твое облекчение в забързаното ежедневие.

Нека сравним как и колко време е необходимо да се издаде пластика - подаване на документи, очакване на одобрение, заявка за физическа карта, време за издаване и още малко докато стигне до вратата ти. Помисли добре дали това е твоята опция!

CASHIO WAVE е изцяло дигитален, без нова карта, а директно в твоята. Бързината, липсата на физическа пластика и възможността за управление на парите са си изкушаващи, тъй като всичко става за няколко минути. И не просто са бъдещето - те вече са настоящето. Одобрение е бързо, дори за съвременния забързан свят, можем да кажем светкавично. Следва цялостна оценка на риска и минимална такса, която се заплаща за нея. При пълна защита на сигурността на данните и ако отговаряш на условията, следва одобрение. А сумата е преведена по задължително изискваната ти банковата сметка, готова за усвояване до няколко минути.

Коректността при погасяването ти гарантира участие и в актуални промоции и преференциални условия и със сигурност ще бъде оценена по достойнство. Можеш да плащаш вноските си на сайта на Cashio, в банка или Easy Pay.

Парите са инструмент за реализирането на целите ни. Ето защо е важно да са ТОЧНО навреме. CASHIO e дигитален кредит, който можеш да ползваш ТОЧНО както ти е удобно.

Освен CASHIO WAVE , имаш и възможност да усвояваш и по-високи суми с CASHIO FIX - потребителски кредит без гаранти и неустойки. Суми до 5000 лв. с фиксирани месечни вноски.

Помисли ТОЧНО какво ти трябва и вземи CASHIO, услугата се справя безупречно ТОЧНО за твоите нужди.