Всеки нов сезон идва с нови тенденции и понякога е трудно да сме винаги подготвени за тях. Има обаче нещо, с което може да сме винаги в крак и без да трябва да пазаруваме нови дрехи.

5-те цвята лак за октомврийския маникюр

5-те цвята лак за октомврийския маникюр

Кой от кой по-вдъхновяващ

Разбира се, че говорим за маникюра, който е лесен начин да добавим нещо свежо и актуално във визията си. Ето какви са тенденциите при ноктите през ноември 2023 г.

Нокти с цвят на гланц за устни

Нежно розови, блестящи и почти прозрачни - как да не се влюбим в такива нокти? Постигат се лесно, когато добавим и слой прозрачен лак върху розовия нюанс, който сме избрали.

"Черен" френски маникюр

Добре познаваме вечната класика - френският маникюр, при който лакът в бледорозово и бяло имитира естествения вид на ноктите ни. Тук бялата ивица на върха на нокътя е в друг цвят, за предпочитане тъмен.

Капучино маникюр

Или лате, горещ шоколад, мляко с какао - всяка от тези напитки извиква в съзнанието ни усещането за топлина. А когато пренесем цветовете им върху маникюра, се чувстваме уютно през целия ден.

Къси нокти

Благодарение на възраждането не естествено изглеждащия маникюр се завръщат и късите нокти, пишат WhoWhatWear. По-лесни за поддържане, практични и шик, те ни позволяват да изберем какъвто цвят ни е по вкуса.

Червено

Но нищо не може да замени класическия елегантен и прилягащ на всичко червен маникюр. Видяхме, че цветът тържествуваше на дефилетата за сезон есен-зима 2023/2024. А това включва и лаковете за нокти.