За да престанем да тъгуваме за отминалото лято, с всичка сила се опитваме да открием всички хубави страни на есента. Например последните обеди на открито, насладата от чаша горещо капучино сутрин или червено вино вечер, мириса на канела и печена тиква, като и възможността да сменим цвета на маникюра си.

Тенденции при маникюра за есен 2023 - цветни и смели нокти за шарени дни

Най-актуалните маникюри за есен 2023

За перфектно завършена визия

Октомври 2023-а идва с няколко свежи и няколко неизненадващи, но много чакани нюанси, в които да украсим ноктите си. Нямаме търпение да пробваме всичките.

Бургундско вино

Започваме с нещо класическо и непреходно - червен маникюр. Но не жизнерадостното коралово или доматено на лятото, а наситено тъмночервено като отлежало вино. Стои винаги елегантно, отива с всичко, а колкото по-тъмна е кожата ни, на толкова по-тъмен цвят може да се доверим.

анкета

Купувате ли дрехи и аксесоари според тенденции за новия сезон?

Виж резултати

Да, винаги следя какво е актуално 16.8%

Не, нося каквото имам 47.5%

Купувам, ако са на промоция 22.2%

Какви тенденции?! Трябва да се плаща парното 13.5%

Еспресо

Друга сгряваща напитка, която се превръща и в актуален есенен лак за нокти. Богатото тъмнокафяво също е почти универсален цвят, освен това може да мине за един вид неутрален маникюр.

Ледено синьо

Зимата идва все пак - защо да не я приветстваме с цвят, който напомня на ледените висулки и планинските писти? Това искрящо синьо обаче е малко по-взискателно към това с какво ще го комбиниране, така че е добре да съобразим дали си отива с цялостния ни стил и гардероб.

Естествени нокти

Макар и бавно, все повече дами се отказват от гел лаковете, които може да са блестящи и супертрайни, но увреждат много нокътната плочка. А естествените добре поддържани и подхранени нокти са новото модерно - нямаме нищо против!

Класическо червено

Още една класика, с която никога няма как да сбъркаме. Подходяща за есента и зимата, както и за всички възрастни и тон на кожата, както изтъкват Who What Wear.