Xiaomi се установява като един от най-прогресивните и иновативни китайски производители на джаджи, който има невероятно разнообразие от технологични продукти.

Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F

Xiaomi се готви да засенчи сгъваемия Samsung Galaxy F

Китайският бранд показа впечатляващ сгъваем телефон

Свикнали сме да разпознаваме марката с евтините и качествени Android смартфони и спортни гривни, но Xiaomi може да предложи много повече.

Xiaomi Smart Mi Toilet Seat

Снимка 413911

Източник: Xiaomi

Мнозина биха се изненадали да научат, че един от най-популярните продукти на компанията е високотехнологична тоалетна чиния. Джаджата е с вградено биде, което само подгрява водата и има специална UV защита, която изчиства водата от бактерии. 

Дюзата за вода се почиства сама, а от контролния панел можем да превключим на "масажен режим". Седалката определено не е по всеки джоб и струва около 250 долара. 

Xiaomi Ninebot Plus Segway 

Снимка 413910

Източник: Xiaomi

Ninebot Plus на Xiaomi комбинира ховърборд и сегуей в едно. Устройството се балансира само и може да превозва хора и тежести до 100 килограма на разстояние до 35 километра с максимална скорост от 18 км/ч.

Сегуейът идва с дистанционно, с което може да се управлява от разстояние и има специални закачалки за багаж и пазарски чанти. Цената на Ninebot Plus e около 750 долара. 

Xiaomi Bluetooth Suitcase 

Снимка 413912

Източник: Xiaomi

Сред разнообразната продуктова база на Xioami можем да намерим и доста натруфен и технологичен куфар, направен от специална сплав от алуминий и магнезий.

Куфарът може да бъде отключван и заключван посредством Bluetooth, а приложението към него ни известява, ако сме се отдалечили от куфара или някой се опитва да го отвори.

Цената му от 550 долара далеч не е достъпна, но пък сме сигурни, че е по джоба на доста редовно пътуващи бизнесмени.

Xiaomi M365 Electric Scooter 

Снимка 413913

Източник: Xiaomi

Електрическата тротинетка на Xiaomi е една от най-популярните в този бранш. Тя е с изключително приятен и минималистичен дизайн, но определено не е лишена от технологични възможности.

Освен че е снабдена с всевъзможни LED светлини и почти истинска ABS система, тротинетката се интегрира и с мобилно приложение, чрез което ни известява за различни статистики от предвижването ни с нея.

Снимка 413909

Източник: Xiaomi

M365 може да измине до 30 километра с един заряд, но при задвижване с крак може да се презарежда и в движение. Цената от 440 долара е доста разумна за подобна джаджа.

Xiaomi планира да утрои магазините си в Европа

Завладява ли Xiaomi Европа

Китайският производител има големи цели за изпълнение до края на годината