Докато по-късият маникюр настоятелно се завръща, някои популярни дами още по-настоятелно се противопоставят на тази тенденция, която видимо им изглежда скучна.

Когато си човек на изкуството и погледите на целия свят са вперени в теб, определено трябва да има с какво да блеснеш. Буквално. И тук веднага в съзнанието ни изплува името на Cardi B.

Снимка 359058

Източник: GettyImages

Рап дивата определено не е от жените, които вършат домакинска работа или пък по цял ден щракат на клавиатурата. Затова и й е възможно да събира погледите с маникюр, който си е истинско произведение на изкуството.

Формата и дължината на ноктите й определено не са по вкуса на всеки, но бременната изпълнителка неведнъж е доказвала, че не се вълнува от хорското мнение. А и маникюрът е черешката на тортата на екстравагантния й стил.

Cardi B не пропуска да се похвали в социалните мрежи с всяка нова придобивка върху ноктите си. Тя е най-върлата последователна на bling вълната - маникюр, които отразява светлината, като диамант. За тази цел трябва да бъде и с достатъчно внушителна дължина.

Маникюристката на изпълнителката успява да превърне ноктите й в бижу. А самата Cardi B - своите желания в тенденция. Дори Джей Ло се вдъхнови от колежката си и се появи с екстравагантен маникюр на наградите Billboard.

Дженифър Лопес се появи с долари по ноктите

Дженифър Лопес се появи с долари по ноктите

Впечатляващ маникюр за наградите Billboard

И това ново е добре забравено старо. Преди повече от 10 години една друга рап изпълнителка - Миси Елиът, стана хит със своите дълги и блестящи нокти. нейната звезда може и да залезе, но продължава да блести с маникюра си. А и има достоен последовател на тази тенденция в лицето на Cardi B.

Снимка 359059

Източник: GettyImages