В най-бляскавия месец от годината сме - модата завладя европейските столици Париж, Лондон и Милано и нямаше как да не насочим зорките си любопитни погледи, за да издебнем какви са тенденциите.

Джиджи Хадид, неузнаваемата ѝ визия и превъплъщенията за Versace

Неузнаваемата Джиджи Хадид

Интересните превъплъщения на супермодела

Прави впечатление, че "стилно" е ключова дума за сезона. Към това водещо определение изглежда са се придържали и двойките, които попаднаха в обективите на фотографите. А аутфитите им несъмнено заслужиха позициите, които им отреждаме тук. А като бонус ще завършим с две двойки, които всъщност не са двойки. Но за това след малко...

Риана и ASAP Rocky

Снимка 566267

Източник: GettyImages

Певицата продължава да впечатлява с дрехите, с които избира да подчертае напредналата си бременност и мини роклята от латексова материя в прасковено не прави изключение. А и идеално се допълва с класическия небрежен рапърски стил на ASAP Rocky.

Адриана Лима и Андре Лемърс

Снимка 566269

Източник: GettyImages

Още една бременна звезда сияе до половинката си. Моделът Адриана Лима е подчертала все така завидно поддържаното си тяло в черна прилепнала рокля с дълги ръкави. Щастливият татко до нея пък е избрал стилен костюм в сиво.

Джо Джонас и Софи Търнър

Снимка 566268

Източник: GettyImages

Елегантно, но с елементи на ежедневно, дори леко небрежно. Джо разчупва визията с връхна дреха, която се колебаем да определим само като яке или само като суитшърт, но синьо-черната карирана комбинация ни допада.

Дългата кожена пола на Софи Търнър пък ни изненада приятно и заради нея сме склонни да ѝ простим за червените обувки с отворени пръсти.

Зендая и Люис Хамилтън

Снимка 566270

Източник: GettyImages

Да, да, знаем, че двамата не са двойка, но пък страшно много си отиват. Изцяло розовият, излят по тялото на Зендая костюм със сигурност е по-впечатляващ от облечения изцяло в черно шампион на F1. Но пък този цвят е класика и не спорим, че се вписва в определението "стилно".

Ема Стоун и Джулиан Мур

Снимка 566271

Източник: GettyImages

Влизат в селекцията ни като двойка, защото просто са сред любимите ни червенокоски и изглеждат почти като близначки. Актрисите по очарователен и несъмнено стилен начин са координирали визиите си, вдъхновени от милитари стила.