Като лице на луксозната италианска марка Vesrace, не е изненадващо да видим Джиджи Хадид на подиума по време на Седмицата на модата в Милано. Логично - представяйки дизайнерските облекла на модната марка.

Бела Хадид, Джиджи Хадид и голите снимки от фотосесията им за Versace

Джиджи и Бела Хадид - голи и греховно секси

Новa провокативна снимка от фотосесията им за Versace

Дотук, нищо странно. Но това, с което супермоделът направи впечатление бе начинът по който изглеждаше. Със силено изсветлени, почти невидими вежди, Джиджи бе почти неузнаваема.

Хадид, към която на модния подиум се присъединиха и сестра й Бела, както и колежката ѝ Емили Ратайковски, носеше ярко червена миди рокля с дълги ръкави. Но, в характерния стил на Vesrace роклята привлече със смел отвор в средната си част и дълбоко изрязано деколте. Визията на Джиджи бе допълнена от лъскави ръкавици и чорапи, червени обувки, клъч и чокър.

И ако липсата на вежди не беше напълно достатъчна, то плътните сенки около очите в стил Джулия Фокс, със сигурност допълнително помогнаха за прикриване на самоличността на Джиджи.

Джиджи Хадид, V Magazine и акробатичните номера на модела за корицата на списанието

Джиджи Хадид е опасно секси

Една забележителна фотосесия на Марио Соренти за списание V Magazine

Любопитно бе, че самата Джулия Фокс бе сред присъстващите в публиката, разкрива Holliwood Life. Редом до италианската актриса и модел, можеха да бъдат забелязани и звезди като Кайли Миноуг и Лили Джеймс.