Адвокатка, майка на близнаци и съпруга на Джордж Клуни, Амал Клуни се появи в целия си блясък на корицата на модното списание Vogue. Това става десет месеца след раждането на Ела и Александър.

Освен че демонстрира умения в позирането пред камерата, красивата съпруга на звездата от "Спешно отделение" сподели и подробности за своя и техния общ, семеен живот.

Името на Амал Клуни стана популярно покрай връзката, годежа и брака й с холивудския актьор. Но самата тя има много с какво да блесне. Успешна кариера като защитник на човешките права и безупречен стил са само два от най-големите й плюса.

Днес 40-годишната адвокатка за първи път изпада в откровения за личния си живот. Tя споделя, че точно преди да се запознае с Джордж, е била загубила вяра в любовта и във възможността един ден да се установи и да създаде семейство.

Но една случайна, или може би не, среща на парти в къщата на актьора край езерото Комо, преобръща живота и на двамата. Следват онлайн свалки чрез размяна на имейли, а първата им среща е в луксозен ресторант в Лондон.

Предложението за брак идва по време на сафари, а няколко години по-късно Амал и Джордж са посветили по-голяма част от ежедневието си на грижите за Ела и Александър. Въпреки че имат отряд бавачки, родителите задължително прекарват два часа сутрин в леглото с бебетата.

За първи път специално за Vogue Амал Клуни дърпа завесата и на луксозния дом на брега на Темза, в който живеят с Джордж. Често той се превръща и в тяхно работно място, за да успяват да балансират между професионални и лични ангажименти.

Докато Амал се бори за защита на човешките права предимно в райони с военни конфликти, погледите на целия свят са насочени към нейния външен вид. Дори месец след раждането на близнаците, тя изглежда перфектно.

Снимка 350045

Източник: Facebook / Vogue

А госпожа Клуни с усмивка си признава, че не знае защо адвокатите не могат да бъдат забавни, а актьорите - сериозни. Но определено могат да бъдат стилни и любимци на всички, пише Vogue.