Ех, тази мода от 90-те... Продължава да е все така актуална и сякаш няма изгледи това скоро да се промени. Затова, обнадеждени от идващата пролет, вече се оглеждаме за нови придобивки, с които да въоръжим гардероба си, за да сме в крак с тенденциите.

Жилетките

Едва ли има нещо по-лесно и удобно, което да наметнем в по-топлите дни. Нямаме търпение да приберем зимните якета поне до следващата зима и да се завърнем към по-леките дрехи. А най-хубавото е, че жилетките могат да изглеждат и шик, особено в къса кройка.

Снимка 566416

Източник: GettyImages

Чорапи до коляното

Не, не ги носи само Пипи. Модерни бяха и преди 30 години, модерни са и сега. Дали ще изберем цветен чифт или пък черната прозрачна класика, няма да сгрешим. Важното е да го съчетаем с любима пола. Тогава вече наистина пролетта ще се усеща във въздуха.

Снимка 566415

Източник: GettyImages

Камуфлажните панталони

И ако все пак предпочитаме да носим панталони, но и да разнообразим денима, то камуфлажните са актуалната алтернатива. Няма съмнение, че привличат и погледи - Приянка Чопра ги облича дори за официално събитие.

Снимка 566412

Източник: GettyImages

Mango, еко денимът и новата устойчива колекция на испанския бранд

Брандът, който обеща еко деним

Mango и зелените практики

Очилата във формата на котешко око

Време е и за аксесоарите. Слънчевите очила са задължителни за пролетта и лятото, а тенденцията водят тези с рамки във формата на котешко око. Веднага ни връщат в 90-те. Носи ги и Аня Тейлър-Джой.

Снимка 566414

Източник: GettyImages

Карираните ризи

Хем по-ежедневни, хем няма как да изглеждаме съвсем неглиже щом комбинацията е с дънки например. Или с къси панталони, ако температурите са още по-благосклонни. За това съчетание вдъхновение е Зендая.

Снимка 566410

Източник: GettyImages