За новия филм за "Мисията невъзможна" се говори от много време. Не само защото е нещо като емблемата на Том Круз, но и защото е от екшън филмите, които хората очакват с нетърпение. Да не забравяме и проблемите, които COVID-19 предизвика за снимачния процес.

И след толкова отлагане, филмът най-после се очаква да излезе на екран през юли 2023 г. Ще има и втора част, която би трябвало да гледаме през 2024 г. С изненада разбираме, че в нея ще участва Захари Бахаров.

Новината за ролята му идва след публикация в Twitter на режисьора Кристофър Маккуори. На снимката, която той сподели (и незнайно защо после изтри), се виждат полският актьор Марчин Дорочински (The Queen's Gambit), руснакът Иван Ивашкин и Захари Бахаров в сцена от филма.

"Всички споделяме една съдба", пише в мистериозното послание Маккуори, което беше споделено в Instagram профила на Захари Бахаров.

След кратко "изследване" в Instagram профилите на Марчин Дорочински и Иван Ивашкин, разбираме малко повече за снимките, които, по всичко личи, са се случили във Великобритания през пролетта.

"На британско поле се срещат поляк, българин и руснак. Звучи като начало на забавна история. И е точно такава. Но е и финалът на втората снимачна седмица в проект, чието име все още не мога да спомена. Сега влизаме в третата седмица. Не знам с какво съм го заслужил, но открих, че работя с най-добрите кинематографисти на тази планета. P.S.: Майната й на войната", пише Иван Ивашкин в края на май под снимка, на която го виждаме с колегите му Захари Бахаров и Марчин Дорочински.

Полякът Марчин Дорочински не остава по-назад. По същото време той публикува същата снимка в профила си, придружена от следния текст: "За мен приятелят си е приятел. Или дори двама. Поздрави от Великобритания."

"Южен вятър 2: Ускорение", Мариан Вълев, Захари Бахаров, Асен Блатечки и отлагането на сръбския филм

Продължението на "Южен вятър" ще трябва да почака

"Южен вятър 2: Ускорение" с нова премиерна дата за България

Ролята на Захари Бахаров все още не е описана в IMDb, като за момента той също не дава повече информация в профилите си в социалните мрежи. Няма съмнение обаче, че участието в такъв известен филм, е голямо постижение. Както може да се очаква, феновете на актьора не пропуснаха да го поздравят, като в коментар под публикацията написаха, че нямат търпение за филма.