Човек винаги е искал да подчинява и контролира водата. Което е леко извратено желание, имайки предвид че на практика отношенията му с нея се свеждат до пълно подчинение - уви, не в негова полза.

Никой не съществува без вода - тя ни изгражда, тя ни и изпълва. Никой не може и да я спре - когато реши, че й е време да си ходи, ничие тяло не е в състояние да я задържи.

И колкото и хубаво нещо да е хидратацията (а ти знаеш, че тя наистина е!), по типично извратен начин човек опитва да се прави на господар на онази вода, която е извън него. Тук обаче се намесват законите на физиката и започват да раздават шамари.

Но там, където науката тегли чертата на невъзможното, човек ѝ показва среден пръст и намесва своето развинтено въображение. Супергероите, които контролират водата, са доста яки: движенията, с които го правят, са секси, формите, които придават на течното си оръжие, са убийствено секси, а силата им доста често е невъзможно да бъде победена.

Следват нашите любимци, които правят с водата каквото и както си поискат. И сритват лошите, разбира се. Кои са те - разберете на mybody.bg.