В началото на годината научихме, че цели 16 години след излизането на "Изгори след прочитане", Брад Пит и Джордж Клуни ще си партнират отново в нов филм. Двамата актьори ще бъдат "Вълци единаци" в режисирания от Джон Уотс комедиен екшън трилър.

Трейлър на "Вълци единаци" - филмът, който събра Брад Пит и Джордж Клуни отново след 16 години

16 години по-късно - Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Трейлър на "Вълци единаци"

Наскоро стана ясно също така, че филмът ще направи световната си премиера на 81-ия филмов фестивал във Венеция, който започва на 28 август. Очакваше се заглавието да има и широка премиера по кината в цял свят, преди да дебютира глобално в Apple TV+ в петък, 27 септември. Малко преди датата на излизане обаче разбираме, че има и още новини покрай филма.

"Вълци единаци" всъщност ще има по-ограничена кино премиера, като по последна информация ще можем да го гледаме на голям екран у нас от 20 септември, когато е и световната кино премиера.

Освен това, явно предвкусили успеха на филма, от Apple вече са планирали и продължение. Основен двигател на втората част отново ще бъде Джон Уотс, който ще напише сценария и ще бъде режисьор и сценарист, пише Deadline.

Колкото до "Вълци единаци", който тепърва предстои да видим, Брад Пит и Джордж Клуни ще влязат в ролите на двама мистериозни мъже, чиято работа е да прикриват престъпления, като се отървават от трупове и неудобни доказателства. Когато обаче се оказват принудени да работят заедно, ситуацията излиза извън контрол по начин, който никой от тях не е очаквал.

Wolfs с Брад Пит и Джордж Клуни във Wolfs - актьорите отново заедно на екран

Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Какво ги очаква в Wolfs

В актьорския състав на филма влизат още Ейми Райън, Остин Ейбрамс, Поорна Джаганатан, Ричард Кайнд и Златко Бурич.

"Вълци единаци" е по кината от 20 септември, а в Apple TV+ от 27 септември