Докато някои хора търсят голямата любов дълго време, други имат късмета да я открият съвсем рано. Или както е в случая на Кира Джейд Никсън, която е знаела, че има нещо специално в сегашния ѝ съпруг Тими Никсън, когато е била още идва на четири години.

Любов на стотици метри над земята - Анджела Николау и Иван Биркъс, които заедно изкачват най-високите сгради в света

Любов на стотици метри над земята - двойката, която заедно изкачва най-високите сгради в света

Историята им е документирана в Skywalkers: A Love Story на Netflix

Жената споделя невероятната си история във видео в Instagram, което набира широка популярност.

В клипа я виждаме като малка, облечена като принцеса, а баща ѝ я пита: "Кое ще бъде момчето, за което ще се омъжиш?" На което Кира отговаря: "Нямам, само Тими!" Тогава баща ѝ отново я пита: "Тими? Тими кой?" А момиченцето отново казва: "Тими Миксън! Да!"

На следващия кадър от видето виждаме Кира вече като булка, на сватбената ѝ церемония. А младоженецът е не кой да е, а Тими. "Омъжих се за Тими Миксън! (Е, Никсън)", пише жената към клипа, който е качила по повод 10-ата годишнина от сватбата им.

Пред People тя разказва, че нейното семейство и това на сегашния ѝ съпруг са били близки, а за първи път е срещнала малкия Тими в неделното училище.

"Той отиде да пее в църквата и просто си помислих, че е най-сладкото момче в целия свят", споделя Кира Джейд Никсън.

Години по-късно, тя се мести от малкото градче, където са израснали двамата, но остават приятели и поддържат връзка. А когато в крайна сметка тя решава да се върне, се виждат отново в църквата. Тими веднага я забелязва и ѝ предлага да отидат на кафе.

Няколко месеца след като двамата са вече гаджета, майката на Кира ѝ предлага да изгледат заедно старите ѝ домашни видеа. И тогава, съвсем случайно, попадат на забравените кадрите на малката Кира, която казва, че ще се омъжи за Тими.

"На всички ни паднаха челюстите. Помислих си: "Е, той трябва да се ожени за мен сега. Не можеш да кажеш "не" на това сладко, четиригодишно момиченце", споделя Кира.

Така и се случва. Тя и Тими обявяват годежа си през 2012 г., а две години след това се женят. Медения си месец прекарват в Тайланд и са вече щастливи съпруг и съпруга от цели десет години.

Прекрасната любовна история на Кира и Тими не е оставила потребителите на социалните мрежи равнодушни. Видеото в Instagram е гледано над три милиона пъти и е събрало почти 300 хиляди харесвания. В коментарите пък хората споделят, че любовната им история е "повече от сладка" и "нещо, което бихте видели само във филмите".

Тя е на 27, запознава се с първото си гадже онлайн и след 3 месеца вече е омъжена

Тя е на 27, запознава се с първото си гадже онлайн и след 3 месеца вече е омъжена

Личната любовна история на Емари Дженсън

"Сродните души са истинско нещо", пише също един потребител, а Кира му отговаря: "Винаги ще го казвам, истинската любов наистина все още съществува!"