Всички фенове на Game of Thrones очакват с нетърпение втория сезон на "Домът на дракона" (House of the Dragon) - предисторията, която се оказа точно толкова добра, колкото очаквахме.

"Домът на дракона" (House of the Dragon) и два нови трейлъра на втори сезон на сериала

Насилието и войната са нейзбежни в "Домът на дракона"

Два трейлъра на втори сезон на сериала

Първи сезон ни въведе в обстановката и случващото се, като положи основите за голямата война в дома на Таргариен, която се задава.

През март бяха пуснати два отделни кратки трейлъра, които ни подсказаха, че нещата ще загрубеят и ще видим много огън и кръв. И понеже премиерата на втори сезон е все по-близо бе пуснат и пълен трейлър.

Той ни затвърждава впечатленията, че целият сезон ще бъде посветен на задаващата се война между двата враждуващи лагера. От едната страна са Ренира, Демон и верните им хора, които искат на всяка цена да отмъстят на Егон, Алисент и обкръжението им. И да си върнат трона, разбира се.

Мили Алкок - от "Домът на дракона" до Супергърл във DC вселената

Мили Алкок - от "Домът на дракона" до света на супергероите

Възходът на младата актриса продължава

За целта ще потеглят към Кралски чертог, където ги очаква всичко друго, но не и липса на съпротива. Трейлърът ни подсказва, че войната ще бъде зрелищна, унищожителна и драконите ще са важна част от нея, естествено.

Премиерата на втори сезон на "Домът на дракона" е на 17 юни в Max.