Снимките на "Нито звук 2" приключиха миналата година. Първоначално филмът трябваше да излезе още тогава, но премиерата му бе отложена за 2021 г. От края на месец май той вече се върти по кината и напредва в бокс офиса.

"Нито звук 2" и как се представи филмът в бокс офиса

Как се справи "Нито звук 2" в пандемичния бокс офис

Тихичко, но доста славно

Създателите му решиха да изчакат не просто заради пандемията, а защото този филм е направен за голям екран. И отказаха да го пуснат в някоя от стрийминг платформите.

На същото мнение е и актрисата, която влиза в главната роля. В момента 38-годишната Емили Блънт е изключително щастлива - не само защото хората ще я гледат на голям екран, а и защото салоните отново са отворени.

"Обичам да ходя на кино, това е любимото нещо, което правим. Харесва ми да бъда погълната от дадено преживяване", цитират актрисата от Bang Showbiz.

В кино салоните я привличат тъмнината и енергията между хората. Това, според нея, е и най-доброто място за срещи - особено за двойки, които отдавна са заедно.

"Нито звук 2", Джон Красински, Емили Блънт и твърденията на Ейми Шумър по техен адрес

Фалшив ли е бракът на Емили Блънт и Джон Красински

Ейми Шумър твърди това

Явно точно такива емоции очаква да изпитат и зрителите, когато гледат "Нито звук 2", режисиран от съпруга на Блънт - Джон Кразински.