Преди няколко месеца Тино пусна парчето "Дишай", от което лъхаше на високи скорости, бунтарски дух и много адреналин.

Високи скорости, бунтарски дух и много адреналин - в новата песен на Тино „Дишай“ има всичко

Високи скорости, бунтарски дух и много адреналин - в новата песен на Тино „Дишай“ има всичко

Завоят, който изпълнителят прави в музиката си

Сега, когато топлите летни дни вече отминаха, изпълнителят отново напомня за себе си с песента "Жажда", с която буквално събира всички летни емоции и ни ги поднася.

Идеята за парчето се е родила още в началото на това лято, докато почива преди свой концерт. Тогава той започва да работи по музиката, а в рамките на ден написва и текста.

Още от първото слушане разбираме, че той е много закачлив, но самият Тино е доволен и от факта, че в същото това време носи в себе си и романтика. Когато е готов с музиката и текста се обръща към Искрен Тончев - Искрата, който му помага както с продуцирането, така и с аранжимента на парчето.

Този закачлив текст се нуждае и от подобаващ видеоклип. "Когато напреднахме с песента осъзнах, че искам точно нея за свой следващ сингъл и започнах да мисля за клип. След една прекрасна и типична варненска юлска вечер, в която ни се взе въздуха от танци, осъзнах, че искам да запечатам всичко това на видео през своя поглед и погледа на моите приятели", казва Тино.

"Най-лошият човек на света" – с първия си албум NICKA ни хвърля в размисъл за собствените ни сенки

"Най-лошият човек на света" – с първия си албум NICKA ни хвърля в размисъл за собствените ни сенки

Симбиоза между човек, машина и електронна музика

Самият той е режисьор на видеото, но за него получава помощ от Wolfpack Studio, с които е работил и преди знае, че няма да го подведат в реализирането на лудата му идея. Така налице е "Жажда" с един наистина интересен и летен видеоклип, в който участие има и половинката на Тино - Надежда Александрова - NICKA, която в началото на лятото пусна своя дебютен албум.