Преди няколко месеца за първи път леко се потопихме в света на The Continental - първият spin-off от света на Джон Уик, който ще видим.

Трейлър на The Continental: From the World of John Wick - сериалът от света на Джон Уик с Мел Гибсън

Трейлър на The Continental - сериалът от света на Джон Уик с Мел Гибсън

Крайно време беше

Тогава обаче тийзърът не ни даде кой знае какви конкретни насоки за това какво да очакваме, а по-скоро ни показа каква ще бъде атмосферата. Е, сега вече има и пълен трейлър, който ни дава много повече.

The Continental: From the World of John Wick, както е пълното му заглавие, ще ни върне през 70-те години на миналия век, а главното действащо лице ще бъде Уинстън (Колин Удъл) - същият, когото познаваме от филмите за Джон Уик, но на младини.

Ще видим как се забърква с мафията и много опасни хора, за да успее да прояви смелостта и находчивостта си. Именно тези две качества му помагат да се утвърди като собственик на хотел Continental в Ню Йорк, който обслужва наемни убийци.

Ще бъде мътна и кървава, защото в картинката е намесен и Кормак (Мел Гибсън) - безпощаден мафиот, от когото братът на Уинстън е откраднал нещо много ценно. Какво е то, все още не знаем, но Кормак поставя задача именно на Уинстън да му го върне, ако иска и двамата с брат му да живеят.

Е, съмняваме се, че послушанието ще е в основата на сюжета, така че в трите епизода на The Continental ще видим завидна доза екшън. Нещо, което ни подсказва и трейлърът. Добрата новината е, че Чад Стахелски, режисьорът на филмите за Джон Уик, и същинско гуру на бойните каскади, е замесен в сериала като продуцент.

Първият епизод ще бъде пуснат на 22 септември в платформата Peacock, вторият, озаглавен Night 2, седмица по-късно - 29 септември, а големият финал - Night 3, ще видим на 6 октомври.

Киану Рийвс, Ballerina и слуховете, че преговаря за участие във филма, воден от Ана де Армас

Ще видим ли Киану Рийвс и Ана де Армас отново заедно

Ballerina се очертава да бъде убийствено интересен

И докато към момента не знаем дали Киану Рийвс и Чад Стахелски ще сътворят пети филм за г-н Уик, от The Continental очакваме да ни подгрее за догодина, когато по кината трябва да се завърти Ballerina. Филмът, в който Ана де Армас ще се гмурне в убийствения свят на Джон Уик.