В последните години наблюдаваме своеобразен ренесанс на уестърн филмите, а това вероятно се дължи на невероятния успех, който пожъна Yellowstone на Тайлър Шеридън. Той дори успя да привлече Харисън Форд за своеобразната предистория, който пък повлече крак на други големи холивудски имена да се обърнат към уестърна.

Yellowstone, Кевин Костнър, 1883 и какво да очакваме от двата сериала на Тайлър Шеридън

Кевин Костнър и предисторията на модерния уестърн Yellowstone

Първи трейлър на 1883

Сред тях се оказват Джилиан Андерсън и Лена Хеди. Двете са сред потвърдените актриси в The Abandons - уестърн сериал на Netflix, зад който стои Курт Сътър. Познаваме Сътър като майстор на жанровите поредици - той е създател на "Синовете на анархията" и "Маите, Южна Калифорния" (вторият е наличен за стриймване в Max).

Ето и малко повече подробности за The Abandons. Действието се развива в средата на XIX век в Орегон, където разнородна група хора се опитват да изградят живота си, докато корупцията и жаждата за земя не се намесват в бъдещето им.

Лена Хеди

Източник: GettyImages

Лена Хеди

Андерсън е в ролята на Констанс ван Нес - вдовица, наследила минната империя на съпруга си и успяла да удвои богатството му. Въпреки предразсъдъците към жените, тя успява с чар, ум и пари да си осигури и политическа подкрепа, пишат Variety.

Sex Education се завръща с последен сезон в Netflix

Краят на секс образованието идва през септември

Тийзър и премиерна дата на четвърти сезон на Sex Education

Каква ще е ролята на Хеди за момента не е уточнено, както и кога точно да очакваме излизането на The Abandons. Затова пък знаем, че друг сериал с участието на Джилиан Андерсън ще излъчи последният си сезон тази есен - Sex Education ще може да гледаме по Netflix.