Откакто я видяхме в Sex Education като д-р Джийн Милбърн, не можем да се отървем от образа на Джилиан Андерсън като секс терапевт. И самата тя прие ролята доста навътре в живота си, както можем да видим от личния й Instagram профил.

Покрай снимките на сериала Андерсън прочита за първи път My Secret Garden: Women's Sexual Fantasies на Нанси Фрайдей, издадена през 1973 г. За времето си книгата е революционна с това, че показва сексуалния живот на жените.

Според 54-годишната актриса обаче светът има нужда от нов преглед на това какви са сексуалните фантазия, страхове, желания и табута на съвременната жена. С това наум Джилиан съобщава - отново в Instagram, че подготвя My Secret Garden за жените на XXI век.

"Започвам мащабно проучване на жените и секса и искам да чуя вас", казва актрисата в последната си видео публикация. Тя моли всяка жена, която иска, независимо от сексуалната й ориентация, опит, възраст, да сподели собствения си досег с темата.

Sex Education, Джилиан Андерсън и първи трейлър на сериала на Netflix

Секс образованието започва с новата учебна година

Или какво ще видим в трети сезон на Sex Education

"Искам да знам най-съкровените ви желания", казва Джилиан и пояснява, че очаква разказите на жени от целия свят да бъдат изпратени до специално създаден сайт, като се гарантира пълната им анонимност при финалното издаване на книгата. Определено ще ни е любопитно да я прочетем.