Седмият сезон на Survivor стартира на 18 февруари, и то директно с битка. Двадесетте мъже и жени трябваше да се намокрят, но и да впрегнат сили и умения, за да покажат колко издържат на напрежение и какво може да очакваме от тях.

Владо Карамазов, Survivor 7 и какво каза актьорът по темата с водещия на предаването

Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Survivor 7

Гледната точка на актьора по въпроса

Участниците в приключенското риалити се бориха за провизии и имунитет в Карибско море. Някои от тях показаха бързина, сила, баланс и съобразителност, докато други не бяха толкова убедителни, че притежават тези умения.

Обединени под името "Известни", популярните личности трябваше се изправят срещу конкурентите си от отбор "Воини". По-добрият тим се оказаха известните, които получиха и племенен имунитет.

Светльо, който демонстрира силни качества, пък получи личен имунитет, който го спаси от номиниране и му даде правото да посочи един номиниран. И след като племето гласува срещу Геновева и Елина, Светльо номинира Мария. Четвъртият номиниран пък е Златомира.

Сега на участниците им предстои да изградят подслон на острова и да започнат да усещат бремето на тежките лишения. А по пътя към финала и титлата "Последният оцелял" те ще влязат в игри и изпитания, в които ще трябва да покажат не само физическа сила, но и стратегическо мислене.

Survivor 7, Воини и кои ще са останалите участници в предаването в новия сезон през 2023 г.

Кои ще са “Воините” в предстоящия Survivor 7

Новият сезон ще е по-дълъг от очакваното

Както знаем, седмият сезон на Survivor ще бъде малко по-различен от останалите. Той ще се излъчва почти в реално време и ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и кой ще е големият победител в края на сезона.