Първата част от четвъртия сезон на Stranger Things вече счупи рекорда по гледаемост в Netflix, а отделно сериалът може да се похвали и със спечелени шест награди "Еми" и цели 31 номинации.

Мили Боби Браун, Stranger Things, Netflix и как е създадена късата прическа за ролята на актрисата в четвъртия сезон на сериала

Трябвало ли е Мили Боби Браун да обръсне косата си

Жертвите в актьорската професия

Както и се предполагаше, първата част завърши напрегнато и остави феновете да тръпнат в очакване за продължението.

А то се задава съвсем скоро. Втората порция от четвъртия сезон ще бъде в Nеtflix на 1 юли, но от стрийминг платформата вече загатнаха какво може да очакваме.

От трейлъра на втората част става ясно, че се завихря епична финална битка. Младежите отново ще се изправят пред силите на злото, а главната героиня Илевън (в ролята е Мили Боби Браун) ще използва специалните си сили по невиждан досега начин.

Явно, че ще се разиграва истински екшън. Кадрите показват и огромна експлозия, избухваща насред пустинята.

Очакванията са, че освен доза адреналин, последните два епизода от четвъртия сезон ще дадат и отговори на въпросите, които феновете си задават след края на първата част.

Running Up That Hill, Кeйт Буш, Stranger Things, Netflix и как песента от 80-те счупи цели три рекорда и се превърна в хит на 2022 г.

Абсолютният музикален хит на годината

Коя е песента, която счупи цели три рекорда

Все пак, създателите на сериала заплетоха цели четири различни сюжетни линии и сега би трябвало да се стигне и до развръзката им.